Fuglehundklubber

Fuglehundklubber finnes mange steder i landet, og her kan folk som eier og bruker fuglehunder møte andre med samme interesse.

På nettsiden til Fuglehundklubbenes forbund finner man en god oversikt over fuglehundklubber rundt om i landet. På denne nettsiden finner man også mye annen informasjon om fuglehunder. Det er alltid fint å være med i en klubb der man møter andre hundeeiere. I en klubb kan man dele erfaringer, lære av andre og ha det trivelig sammen.

Mange av klubbene arrangerer egne kurs og konkurranser, der man kan lære noe nytt, eller teste hunden mot andre hunder. Dersom man er nybegynner og nettopp har skaffet seg en fuglehund, kan man melde seg inn i en klubb, og få mange gode råd fra erfarne hundeeiere.

Fuglehundklubbene i Norge er spredt over hele landet, fra lengst i sør til lengst i nord. Noen klubber er for folk som eier spesielle hunderaser, mens andre klubber er åpne for alle fuglehundeiere, uansett hvilken hunderase de har. Fuglehundklubbene er også et godt sted å finne nye hundevalper eller hunder man kan avle valper med, dersom man ønsker det. Det er alltid godt å ha et nettverk rundt seg når man driver med dyr.