Bevar kroppen før jakten

Å jakte krever ikke bare mye konsentrasjon og tålmodighet, men en fysikk som tåler lange turer. Bratt stigning oppover, ulendt terreng og røft vær kan være noen av utfordringene man møter på når man jakter. Om du er usikker på om kroppen din er forberedt nok, kan et besøk til naprapaten være løsningen.

Behandling av muskler og ledd

En naprapat behandler muskler og ledd. Hos Naprapatlandslaget kan du både undersøkes, behandles og rehabiliteres. Du kan få hjelp med smerter du allerede har, eller få veiledning til å forhindre smerter i fremtiden. Dette kan være spesielt nyttig for deg som skal ut på jakt.

Unngå at tursekken er for tung, ikke gå med for tunge sko, ikke bær geværet på samme skulder hele tiden. Naprapaten kan hjelpe deg med å finne ut nøyaktig hvilke behov du har og hva du burde tenke ekstra nøye over før du legger ut på tur.

Når du er ute og jakter kan det også være lurt å vite hvordan du skal behandle plutselige smerter som kan dukke opp. Om det for eksempel er et overtråkk, forstuelse eller kink i korsrygg og halebein, kan du få kjapp innføring i de viktigste tiltakene du kan gjøre for å komme seg opp på beina igjen mens du fortsatt er ute og går.